De Munt Roeselare biedt het beste van twee werelden: rust van het nabije park en gezellige drukte van de winkelstad.

De Munt is een bijzonder kwalitatief en toekomstgericht woonproject in het hart van Roeselare. Deze opmerkelijke stadskernvernieuwing telt 5 gebouwen, gegroepeerd rond een centrale wandelboulevard en een verkeersvrij plein met tal van groene accenten. Hieronder bevindt zich een ondergrondse parking met directe toegang tot het plein. Op straatniveau zorgen hippe boetieks en andere handelszaken evenals diverse gemeenschappelijke faciliteiten voor een levendige en gezellige toets. Ook de nieuwe stadsbibliotheek kijkt er uit op het binnenplein.

Commerciële aantrekkingspool

Naast de winkels in het Munt project zelf, is er een bijzonder ruim commercieel aanbod in het stadscentrum. Roeselare is de laatste jaren immers uitgegroeid tot een drukbezochte en sterk gewaardeerde winkelstad. Grote ketens en kleine boetieks leven er harmonieus naast elkaar samen en zorgen voor een boeiende afwisseling. Op dinsdag is er traditiegetrouw de wekelijkse marktdag op de Grote Markt, het Polenplein en de Botermarkt.

Contacteer ons
Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels Winkels

Winkels die reeds hun intrek deden

Bar Julien
BNP Paribas Fortis
Crefius
Cory
Dhondt
Di
Dolciumi
Fausto’s & Fara
Just Fie
KBC
Proxy Delhaize
Vida Design
Vin’street

Unieke ligging

Het project ligt uniek ingebed tussen de Noordstraat, de Ooststraat en de Henri Horriestraat, op een boogscheut van de markt. De Munt vormt hiermee een rustige enclave in het centrum van de bruisende winkelstad Roeselare. De Munt zit momenteel in de laatste fase van ontwikkeling en als kroon op het werk zijn nog een beperkt aantal selecte appartementen en winkelruimtes beschikbaar.

Meer over de ligging
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK