De ontwikkeling van De Munt is een initiatief en samenwerking van twee sterke projectontwikkelaars.

Enerzijds de Groep Coussée-Bostoen, een familiale bouwonderneming gevestigd te Roeselare die al vier generaties en 125 jaar lang aan uiterst kwaliteitsvolle ontwikkeling doet.

Anderzijds, de NV Extensa, een gerenommeerde projectontwikkelaar die gespecialiseerd is in omvangrijke residentiële ontwikkelingen en kan steunen op een succesverhaal van meer dan 100 jaar duurzame ontwikkeling. Extensa NV behoort tot het beursgenoteerde Ackermans & van Haaren, gevestigd in Antwerpen.

Beide partijen hebben een gemeenschappelijk doel voor ogen: kwaliteit en klantgerichtheid. Kopen in De Munt betekent dus ook betrouwbaarheid en betrokkenheid, ook na de verkoop. U wordt professioneel begeleid in de kennismaking, aankoop, materiaalkeuzes en verdere dienstverlening.
U kan met een gerust hart investeren in uw toekomst.

Unieke ligging

Het project ligt uniek ingebed tussen de Noordstraat, de Ooststraat en de Henri Horriestraat, op een boogscheut van de markt. De Munt vormt hiermee een rustige enclave in het centrum van de bruisende winkelstad Roeselare. De Munt zit momenteel in de laatste fase van ontwikkeling en als kroon op het werk zijn nog een beperkt aantal selecte appartementen en winkelruimtes beschikbaar.

Meer over de ligging
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK