Een oase van rust midden in de stad.

Alles is uitverkocht - Het laatste modelappartement wordt nu te koop aangeboden aan interessante voorwaarden! Contacteer ons ook voor informatie omtrent de commerciële gelijkvloers.

In De Munt woon je op een toplocatie in het hart van de stad. Je bent op wandelafstand van zowat alles wat het centrum van Roeselare te bieden heeft aan faciliteiten, winkels en cultuur en je leeft er op een plek die de mensen in hun hart hebben gesloten. Het plein is een gezellige, rustige oase die de winkelstraten verbindt en bevindt zich bovendien vlakbij het stadspark. Leuke winkeltjes en hippe eetgelegenheden hebben er een vaste plek gevonden en ook ‘s avonds is het er extra lang genieten van de ondergaande zon op uw ruim terras.

Klasse, comfort en faciliteiten

Alle appartementen werden uitgevoerd met extra aandacht voor ruimte, indeling, lichtinval, kwaliteit en comfort. De ruime balkonterrassen vormen er een mooie plus. Dergelijke woongelegenheden trekken een breed en gevarieerd publiek aan: jonge gezinnen combineren er de voordelen van het drukke centrumleven met de kindvriendelijkheid van een directe verkeersvrije omgeving. Medioren en senioren voelen er zich aangesproken door alle faciliteiten, zowel qua constructie als op vlak van dienstverlening. Ook de voordelen van een eigen ondergrondse parkeerplaats hoeven geen verder betoog.

Bekijk wat er nog vrij is

Afwerking

De appartementen van De Munt maken het verschil met de hoge afwerkingsgraad en het gebruik van mooie, kwalitatieve materialen. Het prachtige eikenhouten parket in de woonkamer sluit naadloos aan op de grote keramische tegels van de open keuken en de sanitaire ruimtes. In de witte, minimalistische keuken zijn de handgrepen verborgen en zijn de spoelbakken verzonken ingewerkt in het kookeiland. Dit oogt niet alleen bijzonder strak, maar is ook qua hygiëne de absolute top. Deze bijzondere aandacht voor details is doorgetrokken doorheen het volledige appartement wat zorgt voor een bijzonder rustige en aangename woonomgeving.

Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project Project

Unieke ligging

Het project ligt uniek ingebed tussen de Noordstraat, de Ooststraat en de Henri Horriestraat, op een boogscheut van de markt. De Munt vormt hiermee een rustige enclave in het centrum van de bruisende winkelstad Roeselare. De Munt zit momenteel in de laatste fase van ontwikkeling en als kroon op het werk zijn nog een beperkt aantal selecte appartementen en winkelruimtes beschikbaar.

Meer over de ligging
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK