D01.13

Bij de indeling van de ruimtes hebben onze gerenommeerde architecten rekening gehouden met alle noden van de hedendaagse stedeling: ruimte, comfort en privacy. De afwerking en materiaalkeuze kunt u afstemmen op uw eigen smaak en wensen.

Parkeerplaatsen
Uw wagen is uw vrijheid. En dus is een veilige en verzekerde parkeerplaats in de binnenstad een absolute must. Op niveau -1 en -2 kunt u uw eigen priv├ęparkeerplaats kopen zodat u uw wagen altijd op een veilige manier kunt achterlaten.

Aantal slaapkamers: 1
Totale oppervlakte: 98,04 m2
Oppervlakte terras: 15,35 m2

Download de plattegrond

Interesse in dit appartement?
Terug naar overzicht

Unieke ligging

Het project ligt uniek ingebed tussen de Noordstraat, de Ooststraat en de Henri Horriestraat, op een boogscheut van de markt. De Munt vormt hiermee een rustige enclave in het centrum van de bruisende winkelstad Roeselare. De Munt zit momenteel in de laatste fase van ontwikkeling en als kroon op het werk zijn nog een beperkt aantal selecte appartementen en winkelruimtes beschikbaar.

Meer over de ligging
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK